Hermelín se švestkovou omáčkou, rozinkami a tymiánem
Kdo nejí maso, ten ať si na gril hodí hermelín. Se švestkovou omáčkou je až geniálně dobrý.
Příprava trvá cca 20 minut. Recept je na 4 porce.
Ingredience:
4 ks Sedlčanského Hermelínu s pikantní švestkovou omáčkou (1 balení)pikantní švestková omáčka (součástí balení) nebo domácí
2 hrsti rozinek
5 snítek čerstvého tymiánu
Postup:
Připravte si misku, ve které smícháte švestkovou omáčku s jednou hrstí rozinek, a k tomu přidejte lístky z jedné snítky tymiánu. Každý hermelín dejte na alobal, posypte jej zbylými rozinkami a ke každému přidejte jednu snítku tymiánu. Zabalte do alobalu a grilujte asi 8 minut. Po vyndání z grilu každý hermelín přelijte švestkovou omáčkou a podávejte hostům.