Nejlepší recepty
Časopis, který vám bude chutnat.
- Sezonní recepty: Pokud si na otázku, což takhle dát si špenát, odpovíte kladně, jistě vás potěší naše speciality z této zeleniny. Patří mezi ně koláč s masem a pikantní náplní, roláda z mraženého listového špenátu, špenátová hnízda a mušle plněné sýrem cottage a špenátem.
- Nečekaná návštěva: Není koktejl jako koktejl. Pokud je však plný vitaminů a dalších tělu prospěšných látek, měli bychom ho využít třeba na jarní detox. Namíchejte svým hostům koktejl z červené řepy, rajčatovou šťávu či nápoj z karotky a pomeranče.
- Vaření pro rodinu: Nadívaná, osmažená, v trojobalu anebo pikantně marinovaná. Kuřecí křidýlka zkrátka chutnají ve všech úpravách. Nabídneme ty nejlepší z nich.
- Sladký život: Mini dortíky s krémem zvané cupcakes vedou poslední dobou přední příčky cukrářských hitparád. Naučíme vás upéct kakaové s vanilkovým krémem či netradiční mrkvové.
Moderní měsíčník (nejen) pro ženy, které chtějí vařit, jíst a vůbec žít zdravě a hlavně s gustem. Nebojí se nových nápadů, rády experimentují, zajímají je novinky ze světa gurmetů a rády se inspirují kulinářskými tipy ze zahraničí. Zároveň chtějí do tajů dobré kuchyně zapojit i své děti, jimž předávají i zkušenosti našich babiček. Dobře vědí, že se jí také očima, a tak zapojují do přípravy jídla i do prostírání stolu svou fantazii a um. Zajímají je „noví pomocníci“ do kuchyně i to, jaké potraviny prospějí zdraví celé rodiny.
Titul přináší recepty na vaření a pečení nejen z české kuchyně, ale také z kuchyně mezinárodní. Seznamuje čtenáře i s typicky regionálními specialitami.