Nejlepší recepty 11/13
Listopadové Nejlepší recepty jsou zde a s nimi spousta tipů nejen na vánoční pečení:
Zde je malá ochutnávka:
- Menu měsíce: Připravte večeři ve svátečním tónu a servírujte svým blízkým delikatesy, které je ohromí – hovězí vývar s fritátovými nudlemi, telecí řízek s bramborovým salátem s kapary a lahůdkovou cibulkou a jako moučník vánoční štólu s marcipánem.
- Vaření pro rodinu: Vánoce jsou sice až za měsíc, ale už teď můžete přemýšlet, jak vylepšit sváteční menu, třeba rybu ozvláštnit čerstvými bylinkami. Vyzkoušejte recept na smaženého kapra v bylinkové strouhance či rybí polévku s kapřími knedlíčky. A jako bonus vás naučíme jak nejsnadněji kapra naporcovat.
- Za pár korun vykouzlíte ty nejlepší poklady staročeské kuchyně – kubu naruby, kroupový salát se slaninou a kroupovou polévku.
- Sladký život: Ještě nevíte, které druhy vánočního cukroví letos upečete? Co takhle ořechové košíčky s čokoládovým krémem či medvědí tlapky?
Moderní měsíčník (nejen) pro ženy, které chtějí vařit, jíst a vůbec žít zdravě a hlavně s gustem. Nebojí se nových nápadů, rády experimentují, zajímají je novinky ze světa gurmetů a rády se inspirují kulinářskými tipy ze zahraničí. Zároveň chtějí do tajů dobré kuchyně zapojit i své děti, jimž předávají i zkušenosti našich babiček. Dobře vědí, že se jí také očima, a tak zapojují do přípravy jídla i do prostírání stolu svou fantazii a um. Zajímají je „noví pomocníci“ do kuchyně i to, jaké potraviny prospějí zdraví celé rodiny.
Titul přináší recepty na vaření a pečení nejen z české kuchyně, ale také z kuchyně mezinárodní. Seznamuje čtenáře i s typicky regionálními specialitami.