Důležitý je osobní přístup, kvalita potravin a fantazie
Jaká je vaše vize do budoucna? Chtěl byste otevřít více poboček?
„Ne, protože mám jen dvě oči. Chci na všechno osobně dohlížet, já jsem majitel a chci, aby se moje osobnost odrážela v tom, jaký pocit si moji zákazníci odnáší. Kdybych měl více poboček, tohle zkrátka není možné. Chci prodávat a hlavně předávat svůj italský styl. Když přijde zákazník a zeptá se, co nabízíme, samozřejmě můžeme odpovědět, že tady máme sýr, támhle šunku, tady víno, zaplaťte a támhle jsou dveře. Ale to já nechci, to je za mě špatně. Vím, že lidé ke mně přijdou utratit své peníze a to, co jim dám naoplátku já je, kromě kvalitních produktů, také osobní přístup a přátelská atmosféra. Troufám si říct, že právě to je jeden z důvodů, proč se mnoho zákazníků stále vrací.”
Z jakých oblastí Itálie pochází vaše produkty?
„Jsem ze severní Itálie, takže většina mých produktů pochází právě odtud. Mám ale kamaráda, který je zároveň distributor produktů z celé Itálie, kterému dám vždy vědět, co potřebuji a on mi to dodá. Pro čerstvé těstoviny jezdím většinou jednou za 2-3 týdny, zbytek zboží odebírám většinou jednou za 2 měsíce, protože tady máme vše nachystané dopředu na mrazáku.”
Jaké je vaše oblíbené jídlo?
„Mám rád, když je jídlo lehké a svěží. Nejraději mám maso, ryby nebo mořské plody s lehkou přílohou. Co mě v české kuchyni nezaujalo, jsou omáčky. Jsou sice chuťově velmi dobré, ale na mě moc těžké. Někdy jsou na mě česká jídla trochu překombinovaná, mám rád jednoduchost. I když musím říct, že jedno z nejoblíbenějších jídel, která nabízím ve svém bistru, jsou těstoviny se smetanovou omáčkou a lososem. To Češi milují. Často se setkávám s tím, že si hodně lidí myslí, že například do špaget Carbonara patří smetana, což není pravda. Zrovna Carbonara jsou velmi jednoduché a potřebujete k tomu v podstatě jen tři ingredience. Jak říkám, mám rád jednoduchost. Vaření je jen o zapojení fantazie.”