Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami společnosti BurdaMedia Extra s.r.o. a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí - BurdaMedia Extra s.r.o. bude s Vašimi údaji pracovat zejména k organizaci a vyhodnocení akce a zasílání novinek.
Křupavé lyofilizované ovoce přidejte ke kefíru a budete mít výživnou a zdravou snídani nebo svačinu
Kefír skvěle doplní také granola, 229 Kč
Kefírové mléko
Zdravý a osvěžující antioxidační nápoj plný probiotik, s velmi nízkou kalorickou hodnotou oproti běžným perlivým limonádám. Podporuje imunitu, trávení, zlepšuje záněty, ekzémy a alergie, potlačuje negativní vliv antibiotik.
Mléčné kefírové kultury na zkoušku – obsahují 1 sáček s 5 g kefírových kultur. Z pytlíku kefírových kultur si můžete vyrobit domácí mléčný kefír. Trvá to chvilku a stačí použít čerstvé mléko. Kultury přetvoří jakékoliv živočišné mléko v čerstvý probiotický mléčný kefír. Můžete z něj vyrobit také čerstvý sýr nebo například zakysanou smetanu. 199 Kč
Kefírové mléko patří mezi výrobky obsahující vápník, který přispívá k normální funkci trávicích enzymů. K dosažení příznivého účinku na trávení stačí konzumace 100 ml výrobku denně. Balení pokryje 45 % denní referenční hodnoty příjmu vápníku.
Kozí BIO kefír z mléka z ekologického chovu koz. Surovinou pro výrobu kefíru je pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je zakysáno kefírovou kulturou. Kefír má lahodnou kyselou chuť. Složení bílkoviny je odlišné od bílkoviny kravské, a proto jsou sýry z kozího mléka vhodné pro spotřebitele, kteří trpí alergií na kravskou bílkovinu.
Čerstvý kefír z farmy Krasolesí
Kefír je vyráběn z BIO mléka zakysáním, mlékarenskou kulturou, bez dalších úprav, aby mohla vyniknout jeho svěžest.
Zdroj prospěšných mléčných kvasinek, které způsobují přirozenou perlivost kefíru