Toustování 1: Toust se slaninou a špenátem
Na chatě či chalupě se často stává, že dojde čerstvé pečivo a nikde poblíž není k mání. Určitě se proto hodí mít v zásobě toustový chleba a umět z něj vykouzlit lákavou snídani, svačinu či večeři.
Na 1 porci potřebujeme:
250 g toustového chleba (například Rosický toustový chleba Penam), 50 g slaniny, 1/2 žluté papriky, listový špenát
Toustový chléb a slaninu opečeme na pánvičce z obou stran. Opečený toust poklademe připravenými ingrediencemi v tomto pořadí: slanina (pustí šťávu do toustu), paprika a špenát. Ihned podáváme.
Náš tip: Toust můžeme vylepšit bylinkami dle chuti. Další recepty, rady a tipy pro milovníky toustů najdete na nově spuštěném webu toustovani.cz.
Foto: www.toustování.cz (1)