Bez grilování léto jako by ani nebylo. Pokud máte dost klasického grilovaného steaku, zapečte si místo toho tortily s hermelínem, kukuřicí a hráškem.
Recept je na 4 porce. Příprava trvá cca 20 minut.
Ingredience:
4 ks Sedlčanského hermelínu na gril s grilovacím kořením (1 balení)8 ks pšeničných tortil
100 g šunky od kosti
100 g hrášku
100 g kukuřice
sůl a pepř
extra panenský řepkový olej
Postup:
Hermelíny nakrájejte na plátky. Každou tortillu potřete z jedné strany olejem a na takto připravenou poklaďte nakrájený hermelín, šunku a posypte kukuřicí a hráškem. Podle sebe pak ještě dochuťte solí a pepřem. Tortilu přeložte a grilujte dozlatova z obou stran. Každou tortilu pak nakrájejte na trojúhelníčky a opatrně přeneste na talíř a servírujte.